Mölndals Tandakut
InvisalignInvisalign - Osynlig tandreglering 

Välkommen till - revolutionerande leendeupplevelse med Invisalign hos Mölndals Tandakut


På Mölndals Tandakut är vi dedikerade till att ge dig det där strålande leendet du alltid har drömt om, utan kompromisser. Invisalign-behandlingen erbjuder en nästan osynlig väg till raka tänder och är den moderna lösningen för dig som söker ett diskret alternativ till traditionella tandställningar.


Vår erfarna personal, ledande teknologi och patientcentrerade vård gör resan mot ditt perfekta leende både bekväm och effektiv. Invisalign-systemet använder en serie skräddarsydda, avtagbara skenor som är designade speciellt för din unika tandstruktur, vilket ger en behandling som är just så personlig som ditt leende.


Genom att välja Invisalign hos oss på Mölndals Tandakut, väljer du en anpassad omsorgsplan där din komfort och dina önskemål står i centrum. Vi följer dig genom varje steg, från den första konsultationen till den dag då du kan visa upp ditt nya leende med stolthet.


Boka en konsultation idag och ta det första steget mot ett leende som får dig att känna dig lika bra som du ser ut.

Hello world

Din Väg till ett Vackert Leende med Invisalign


1. Konsultation:

Din resa mot ett rakt och vackert leende börjar med ett personligt möte. Under konsultationen kommer en av våra Invisalign-certifierade tandläkare att genomföra en grundlig utvärdering av dina tänder och diskutera dina önskemål. Med hjälp av moderna 3D-skanningar kan vi redan här ge dig en inblick i din framtida leendeutveckling.


2. Skräddarsydd Behandlingsplan:

Vi använder den senaste tekniken för att skapa en detaljerad och skräddarsydd behandlingsplan. Du får se en digital framställning av hur dina tänder kommer att förflyttas steg för steg och hur ditt leende förbättras över tid.


3. Dina Unika Aligners:

När du är redo att påbörja behandlingen tillverkas dina Invisalign-aligners enligt den unika planen. De är tillverkade av ett patenterat, genomskinligt material som är både bekvämt och nästan omärkligt när du ler och pratar.

Hello world

4. Ditt Fortskridande:

Du kommer att bära varje par av aligners i cirka två veckor innan du byter till nästa uppsättning i serien. Med bara några månaders mellanrum kommer du in till kliniken för en kort uppföljning så att vi kan övervaka dina framsteg och göra justeringar om nödvändigt.


5. Uppföljning och Avslutning:

När din behandling är fullbordad kommer du att ha ett avslutande möte där vi säkerställer att det slutgiltiga resultatet motsvarar dina förväntningar. Vi kommer också att ge dig råd om hur du bäst bevarar ditt nya leende över tid.


6. Ditt Liv, Ditt Leende:

Efter avslutad behandling är det dags att njuta av ditt nya, självsäkra leende! Vi står alltid till tjänst för att ge råd och stöd, och vi ser fram emot att vara en del av din fortsatta munhälsorutin.

Fördelar med Invisalign


Invisalign är en framstående lösning inom modern tandreglering och erbjuder många fördelar:


  • Nästan osynliga skenor: Invisalign-skensystemet är nästan omärkligt, vilket gör det till ett diskret val för både vuxna och tonåringar.
  • Komfort: Skräddarsydda för din mun, dessa mjuka plastaligner är skonsamma mot kinder och läppar.

  • Bevarad livskvalitet: Eftersom de är avtagbara kan du fortsätta äta dina favoritmaträtter och upprätthålla din vanliga munhygienrutin utan krångel.

  • Effektivitet: För många patienter innebär Invisalign en kortare behandlingstid jämfört med traditionella tandställningar.
Hello world

Vanliga Frågor:


Hur länge behöver jag ha Invisalign-skensystemet på mig varje dag?

För optimala resultat bör du ha dina aligners på dig 20–22 timmar per dag, vilket ger dig tid att ta bort dem vid måltider och tandborstning.


Är Invisalign-behandling smärtsam?

De flesta patienter upplever mindre obehag när de först får sina nya aligners, men detta är vanligtvis kortvarigt och avtar snart.


Hur snabbt kan jag se resultat med Invisalign?

Även om varje patients situation är unik, börjar många se förbättringar inom bara några veckor.


Vad händer om jag tappar bort en aligner?

Om du tappar bort eller skadar en aligner är det viktigt att snabbt kontakta oss för råd och eventuell ersättning av alignern.

Kontakta oss

Du når enklast genom att fylla i formuläret till höger så tar vi kontakt med er så snart vi kan. Vid akuta ärenden hänvisar vi till telefonnumret nedan.

 
 
 
Jag vill boka tid
Jag undrar över min tid
Fakturafrågor
Annat (fyll i nedan)