Mölndals Tandakut
Årskontroll

Årlig tandvårds - Check up

Upptäck kraften i förebyggande tandvård

98%

Kundnöjdhet

+20 år

Erfarenhet inom tandvård

10.000 +

Framgångsrika behandlingar

Just nu har vi ett erbjudande på våra årskontroller


  1. Komplett tandläkarundersökning
  2. Röntgenbilder
  3. Rengöring av dina tänder!


Allt detta för enbart 495kr. Boka din tid redan idag!

Håll ditt Leende Strålande - Betydelsen av Årskontroller

På Mölndals Akuttandvård förstår vi vikten av regelbundna årskontroller. De är mycket mer än bara rutinundersökningar – de är ett viktigt verktyg för tidig upptäckt av tandproblem, vilket sparar både tid och pengar samtidigt som det bidrar till din övergripande hälsa.


Vår erfarna personal använder avancerad teknologi för att ge noggrann och skonsam vård, anpassad till dina individuella behov. Vi fokuserar på förebyggande och skräddarsydd rådgivning, vilket garanterar att ditt leende förblir friskt och strålande.


Boka din nästa årskontroll hos oss på Mölndals Akuttandvård – där ditt leende och din hälsa alltid står i centrum.

Grundlig undersökning


Vi undersöker dina tänder och tandkött noggrant för att identifiera eventuella tecken på problem som karies eller tandköttsinflammation.Personligt anpassade råd


Våra experter ger dig råd anpassade efter just dina behov för att hjälpa dig att upprätthålla bästa möjliga munhälsa.


Professionell Tandrensning


Genom att avlägsna plack och tandsten bidrar vi till att förebygga tandköttsproblem och förbättra din munhygien.Tidig upptäckt och Förebyggande


Regelbundna kontroller gör det möjligt att tidigt upptäcka och åtgärda eventuella problem, vilket kan spara tid, pengar och obehag i framtiden.Vi förstår vikten av ett hälsosamt leende och är här för att stödja dig genom varje steg. Boka din nästa årskontroll hos oss och investera i ditt leendes framtid.

Kontakta oss

Du når enklast genom att fylla i formuläret till höger så tar vi kontakt med er så snart vi kan. Vid akuta ärenden hänvisar vi till telefonnumret nedan.

 
 
 
Jag vill boka tid
Jag undrar över min tid
Fakturafrågor
Annat (fyll i nedan)